Portrætbilleder | Formatfoto.dk
Portrætbilleder | Formatfoto.dk
Portrætbilleder | Formatfoto.dk
Portrætbilleder | Formatfoto.dk
Portrætbilleder | Formatfoto.dk
Portrætbilleder | Formatfoto.dk

Gode portrætter

kommer, når man er tålmodig

 

 

Det gode portræt opstår, når man er tålmodig - uanset om det er børn eller voksne, der skal fotograferes.

 

Der er ikke ret mange mennesker, der straks føler sig veltilpas foran kameraet. Det tager tid at vænne sig til at være der, men jeg guider stille og roligt hele vejen igennem. Derfor skal vi nok finde frem til det udtryk, du gerne vil have i dine billeder.

 

Under fotograferingen kan du selv være med til at vurdere, hvad du synes fungerer godt på billederne. At skabe et godt portræt er nemlig en fælles opgave.

 

Tiden, vi bruger på det, er godt givet ud, for et gennemarbejdet portræt kan anvendes til mange formål. Et godt portræt er desuden en gave, der vækker glæde i lang tid fremover.

 

Portrætter kan være studiebilleder, men kan bestemt også være billeder taget on-lokation – for eksempel på et sted du har en særlig tilknytning til eller måske hjemme hos dig selv.

 

Når det drejer sig om børneportrætter, kan fotograferingen naturligvis også foregå i studiet, men der er også andre muligheder, som bør overvejes. Børn nyder at være i bevægelse, og det kommer til udtryk i billederne, hvor de fremstår med deres naturlige ansigtsudtryk. Sådanne billeder bliver ofte rigtig gode, hvis de kan laves udendørs eller derhjemme, hvor børnene føler sig godt tilpas. Derfor tilbyder jeg at komme hjem til jer og tage billederne.

 

Se eksempler på portrætfotografering her.